Painotuotteet

Tekemäni mainokset ja muut painotuotteet

Vaikka teen enimmäkseen verkkosivuja, onnistuu minulta myös erilaisten painotuotteiden tekeminen.

Teen kaikenlaisia painotuotteita kirjan taitosta, seinäkalenteriin ja mainoksiin.

Interaktiivinen Fiatin esite

Koulun harjoitustyönä sain tehtäväkseni suunnitella ja toteuttaa interaktiivisen fiat -esitteen. Tehtävänä oli harjoitella käyttämään Indesignin Digital Publishing -työtilaa ja Publish online -toimintoa.

Harjoittelin käyttämään erilaisia animaatioita ja muita online julkaisuun tarkoitettuja toimintoja.

Esitteestä koitin tehdä tyylikkään, mieleenpainuvan ja selkeän.

Tutustu esitteeseen tästä →

Elinpeli -kirjankansi

Asiakas tilasi kirjan kannen suunnittelun. Kannen koko oli a5, 10mm selällä ja bleedeillä. Värimaailma oli vapaasti valittavissa.

Asiakas toimitti mallikuvan, jonka tyyliä halusi kanteen. Kuva oli Signaporesta, johon kirjan tarinakin sijoittuu. Etsin netistä CC0-lisensillä olevan kuvan, joka oli saman tyylinen kuin mallikuvakin. Valitsin värikkään ja mielestäni mystisen kuvan.

Kirjan nimeen koitin valita kuvan mystisyyttä tukevan fontin ja muihin teksteihin selkeän ja helposti luettavan fontin.

Katso kuva isona tästä →

Kaj Frank
– kolmen ilmoituksen sarja

Asiakas tilasi kolme erilaista lehti-ilmoitusta, yksi diagonaalisti, yksi vaakaan ja yksi pystyyn sommiteltuna. Ilmoitusten tyylin haluttiin vastaavan Kaj Frankin muotoilujen tyyliä eli yksinkertaista ja selkeää.Värimaailma oli vapaasti valittavissa.

Päädyin mustaan pohjaan, koska halusin ilmoitusten erottuvan hyvin muista lehden mainoksista. Valitsin tehosteväriksi syaanin, jotta ilmoitus ei olisi liian synkkä. Fonteiksi valitsin Arialin ja Verdanan, koska ne ovat yksinkertaisia ja selkeitä.

Katso koko sarja tästä →

Kultasepän flyer

Asiakas tilasi uudistetun flyerin vanhan tilalle. Tarkoitus oli tuoda esille käsintehtyjä koruja ihmisille, jotka haluavat yksilöllisiä ja persoonallisia koruja.

Sain vapaat kädet flyerin koon ja värimaailman suhteen.

Asiakas oli erittäin tyytyväinen ensimmäiseen versioon, joten en lähtenyt sitä enää muuttamaan, vaikka itse olisinkin halunnut tehdä muutaman eri version.

Katso kuva isona tästä →